14-02-2019

Gezocht: aanstormend talent met passie voor onderwijs

Onze collega’s zijn trots op Primenius en stralen dit ook uit! Primenius draagt zorg voor een inspirerende en plezierige werkplek. Wil jij ook in zo’n omgeving werken? Kijk dan eens naar ons Talentenprogramma. Wij bieden de gemotiveerde en getalenteerde leerkrachten in wording extra begeleiding en stageplekken aan op één van onze 34 scholen in Groningen of Drenthe.
Deelnemers aan dit programma krijgen extra begeleiding van Primenius tijdens hun studie en hebben zicht op werk in eigen regio. In de laatste fase van de studie bieden wij een betaalde stage. Om tegemoet te komen in de studiekosten, biedt Primenius de deelnemers van het Talentenprogramma zowel reiskosten als een aantrekkelijke financiële regeling na het afstuderen.
Dus doe jij nu een opleiding voor leerkracht of ben je dat van plan te doen, geef je dan nu op voor een informatiebijeenkomst in maart via de website www.primenius.nl.
Wellicht geldt dit alles niet voor jou, maar ken je wel iemand op wie deze oproep naadloos past? Wij stellen het dan erg op prijs als je diegene wilt attenderen op ons talentenprogramma.